Ikea L'Hospitalet

IKEA Gran Vía de L’Hospitalet es renova

IKEA Gran Via de L’Hospitalet es renova

Per al projecte s’han invertit més de 2,8 milions euros a reformar 6.600 metres quadrats

Barcelona, 13 de juliol de 2018. IKEA Gran Via L’Hospitalet obre les seves portes al públic renovada, el dissabte 14, per mostrar els canvis realitzats a les zones d’entrada a la tenda i l’àrea de complements.

S’han renovat fins a 6.600 metres quadrats amb una inversió de més de 2.800.000 euros.

La tenda compte ara amb nous espais i serveis encaminats a millorar l’experiència de compra dels visitants i ajudar-los a estalviar temps durant aquesta.

Una de les principals novetats és l’obertura d’una nova entrada principal amb accés directe des de la Gran Via, amb la creació a més d’una àrea d’entrada més espaiosa, funcional i inspiradora que inclou també una renovada zona de jocs.

Així mateix, s’ha obert un nou accés directe a l’àrea de complements, especialment pensat per a aquells visitants que no necessitin fer el recorregut complet i s’han previst passadissos més amplis i fluxos més lliures –amb més dreceres- en cadascuna de les seves seccions, per la qual cosa els visitants tindran la decisió sobre el recorregut a seguir.

Per celebrar la renovació, la inauguració dels espais que tindrà lloc demà vindrà acompanyada a més d’ofertes especials, concursos, activitats i altres sorpreses per a tota la família.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.